Vaalikysely

Pro Hanhikiven jättäessä työn kunnallispolitiikassa ainakin toistaiseksi taakse, on kovin moni kuntalainen ilmaissut huolensa ja kysellyt, ketä nyt voi äänestää. Toivomme, että jokainen löytäisi 40 ehdolle asettuneesta oman ehdokkaansa, kävisi äänestämässä ja vaikuttaisi siten kunnan päätöksentekoon. Tämä ajatus mielessä lähetimme pienen vaalikyselyn kaikille Pyhäjoen ehdokkaille, joiden yhteystiedot löysimme.

Vaalikyselyn teema on luonnollisesti ydinvoima. Vaikka suoria merkittäviä päätöksiä ydinvoima-asiassa ei tulevalla valtuustokaudella ole näköpiirissä, ehkä ei enää koskaan, välillisesti ydinvoima-asiat kuitenkin vaikuttavat kaikkeen päätöksentekoon.

Ehdokkailta kysyttiin kolme kysymystä. Vastausvaihtoehdoista tehtiin hieman kärjistettyjäkin, koska äänestäjät ovat toivoneet selkeää kannanottoa ydinvoimateemaan. Ehdokkaille annettiin jokaisen kysymyksen yhteydessä myös kommentointimahdollisuus, jossa vastausta voi selventää tai täydentää haluamallaan tavalla.

Voit tutustua vaalikyselyn vastauksiin alla olevista linkeistä tai sivuston päävalikon Vaalikysely -osiossa. Jokainen kysymys vastauksineen on omalla sivullaan.

Voit myös tulostaa vaalikyselyn kysymykset ja vastaukset:

Ehdokas! Jos et ole vielä vastannut kyselyyn, voit lähettää vastauksesi sähköpostilla pro.hanhikivi@omanetti.fi. Julkaisemme vastauksia vaalipäivään saakka.