Maaliskuun aurinkoinen tervehdys kaikille!

Olemme saaneet joitakin yhteydenottoja jäseniltämme, koska näyttää siltä, että viimeaikoina kaikki sähköpostiviestimme eivät ole tavoittaneet vastaanottajia. Asiaa selvitellään ja korjataan. Seuraava jäsenkirje tulossa viikolla 14-15, jolloin myös jäsenmaksutiedot ilmoitetaan ja kerrotaan tarkemmat tiedot vuosikokouksesta. Vuoden 2012 tapahtumat on lisätty ”Miten asiat ovat edenneet” listaan, (lista alkaa 2007 vuodesta, joten sitä saa kelata aika pitkälle alaspäin, sivulle 13, jotta pääsee vuoden 2012 asioihin).

Vuosikokous oli siis viime perjantaina. Kokouksen päätöksinä kerrottakoon, että Pro Hanhikivi ry:n puheenjohtajana jatkaa Helena Maijala (Pyhäjoki, Parhalahti), hallituksen jäseninä Vuokko Moisala (Raahe), Hanne Tyybäkinoja (Pyhäjoki, Parhalahti), Katja Sipilä (Pyhäjoki, Parhalahti) ja Hanna Halmeenpää (Kalajoki).

Kokous totesi, että kaikista viimeaikaisista uutisista huolimatta Fennovoima jatkaa ”valitsemallaan tiellä” toistaiseksi, vaikka toiselaisia uutisia odotellaan. Niin teemme myös me, jatkamme aktiivista osallistumista ja vaikuttamista niin pitkään kuin tarve vaatii.
Kuten vuosi sitten jo todettiin, vastarintamme on laajentunut paikallisesta kansalliseksi ja kansainväliseksi, mutta paikallisesti käymme tietysti ne tiukimmat taistelut.

Näin siis jatkamme suunnitelmallisesti – ainakin vielä tämän vuoden 2013.
Hyvää kevättä kaikille toivottaa Pro Hanhikvi / Helena