Hieno päivä!

Raahen Seudun Luonnonystävien organisoima GEOLOGIARETKI HANHIKIVEEN onnistui loistavasti. Ohessa geologiaoppaan Olli-Pekka Siiran kokoama esitys päivän aiheesta. Kuvia ja muuta juttua ehkä lähipäiviä.

Muutama valokuva retkeltä ja ”Hanhikiven risukoista”

Tänään on myös jätetty korkeimmalle hallinto-oikeudelle valitus ympäristöministeriön päätöksestä hyväksyä Hanhikiven ydinvoimamaakuntakaava.


Huomenna tiistaina:

ENERGIALLA HYVINVOINTIA JA MENESTYSTÄ

Seminaari älyenergiasta  Pyhäjoella tiistaina 28.9.2010 Pyhäjoen lukio, Pauhasali, klo 18-20


Ja lauantaina koulutusta Parhalahdella: Tule Pyhäjoen Äänestä ydinvoima historiaan -kampanjan koulutukseen!

la 2.10. klo 12-15 sekä 17.15-19
Paikka: Parhalahden koulu, Parhalahdentie 68, 86110 PARHALAHTI

Äänestä ydinvoima historiaan -kampanjan koordinaattori Maria Nuutinen tulee kertomaan miksei ydinvoimaa välttämättä rakenneta periaatepäätöksistä huolimatta, mitä kampanjassa tapahtuu seuraavaksi ja miten me voimme auttaa kampanjan tavoitteiden saavuttamisessa.

Nyt on täydellinen mahdollisuus tutustua kampanjaan ja luotsata Pohjois-Suomea aidosti ympäristökaupungiksi, joka ei ydinvoimaan sijoita! Ohjelman tauolla mahdollisuus retkeen Hanhikiven alueelle. Voit tutustua etukäteen yrityskampanjoinnissa käytettävään materiaaliin osoitteessa: http://www.ydinvoima.fi/investoijat sekä kampanjan jatkoa käsittelevään kolumniin: http://www.sll.fi/kolumni/index_html

Tervetuloa!!